Vores privatlivspolitik beskriver:

Oplysninger, som vi indsamler:

Hos Mava Smørrebrød går vi altid op i at holde brugerinformationer fortrolige. Vi vil aldrig nogensinde sende dine informationer videre til andre. På vores hjemmeside www.mavasmørrebrød.dk indsamler vi cookies fra brugere, for at optimere købsoplevelsen og den overordnede kundetilfredshed til kunden eller forbrugeren. Husk at hvis du har spørgsmål, kan du som altid være velkommen til at kontakte os.

Vi indsamler disse oplysninger på følgende måder:

Vi kan indsamle enhedsspecifikke oplysninger (f.eks. hardwaremodel, operativsystemversion, entydige enheds-id’er, mobilnetværksoplysninger og telefonnummer) ved hjælp af Google Analytics. Vi udnytter dette til at forbedre vores hjemmeside og for at 

Når du bruger Mava Smørrebrød eller får vist indhold, der leveres af Mava Smørrebrød, kan vi automatisk indsamle og lagre visse oplysninger i serverlogfiler. Dette kan f.eks. omfatte:

Når du bruger en placeringsaktiveret tjeneste, kan vi indsamle og behandle oplysninger om din aktuelle placering, f.eks. GPS-signaler fra en mobilenhed. Vi kan anvende forskellige teknologier til at fastlægge placering, f.eks. sensordata fra din enhed, der kan levere oplysninger om Wi-Fi-adgangspunkter i nærheden og mobilmaster.

Vi kan indsamle og lagre oplysninger (bl.a. personlige oplysninger) lokalt på din enhed ved hjælp af f.eks. weblagring i browseren (bl.a. HTML 5) og cachelager for applikationsdata.

Vi anvender forskellige teknologier til at indsamle og lagre oplysninger, når du besøger Mava Smørrebrød, og dette kan omfatte at sende én eller flere cookies eller anonyme id’er til din enhed.